Voetbal4u.com

Italië ‘Milan gaat Zlatan vervangen voor andere oud-Ajacied’

Het ziet ernaar uit dat Zlatan Ibrahimovic en AC Milan aan het einde van het seizoen afscheid van elkaar gaan nemen. Als zijn vervanger willen ze Arek Milik halen die speelt bij Napoli.

Door het coronavirus is er momenteel veel onduidelijk in Italië. Ondertussen is er nog geen zicht op een verlenging in Milaan, waardoor de clubleiding zich focust op een scenario zonder Ibrahimovic. Men denkt in de Pool Milik, die bij Napoli nog een jaar contract heeft, de opvolger gevonden te hebben.

La Gazzetta dello Sport maakt melding van deze interesse. Napoli zou zich neerleggen bij het vertrek van Milik, die vooralsnog niet wil verlengen. De club uit Napels heeft ook al een opvolger in het vizier: Luka Jovic, de geflopte spits van Real Madrid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.