Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea probeerde in de winter al Hakim Ziyech binnen te halen’

Frank Lampard de trainer Chelsea heeft afgelopen winter een poging gewaagd om Hakim Ziyech per direct over te nemen van Ajax. Deze poging liep uiteindelijk op niet uit.

Lars Veldwijk, momenteel actief in Zuid-Korea, vertelt in een Instagram-gesprek met presentatrice Fresia Cousiño Arias over een recente ontmoeting met Ziyech in Nederland. “Dat is typisch Hakim. Laat hij opeens zijn telefoon zien en dan staat er opeens ‘Frank Lampard'”, lacht Veldwijk. “Ik zag een heel WhatsApp-gesprek, toen werd ik helemaal gek. Hij blijft er dan heel mooi nuchter onder: ja ja, het komt misschien rond.”

Chelsea probeerde Ziyech in januari al naar Londen te halen, doet Veldwijk uit de doeken. “Maar dat is toen niet gelukt.” Komende zomer zal hij de oversteek wel maken . “Hij heeft meerdere aanbiedingen afgeslagen en gewacht op een topclub. Hartstikke mooi voor hem dat het wachten toch beloond is, dat die topclub er alsnog is gekomen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *