Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mitchell van Bergen gaat niet in op contractverlenging bij Heerenveen’

Vleugelaanvaller Mitchell van Bergen heeft een aanbieding van Heerenveen om zijn contract te verlengen afgeslagen. Dit weet Voetbal International te melden. De pas 20-jarige speler zou goed in de markt leggen en de nodige belangstelling genieten.

“Heerenveen wilde de verbintenis van Van Bergen opwaarderen en verlengen, maar de jeugdinternational heeft de Friese club inmiddels laten weten dat hij daar niet op ingaat”, aldus VI.

“Van Bergen wordt al langere tijd gevolgd door clubs uit het buitenland en de Nederlandse top. De afgelopen transferperiodes was er al concrete interesse voor de rechtsbuiten, die toen besloot daar niet op in te gaan. Komende zomer kunnen de kaarten weleens anders liggen”, zo klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.