Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax toont interesse in Chidera Ejuke, maar zijn wellicht te laat’

Eerder deze week wist Het Parool te melden dat Ajax interesse heeft in Heerenveen-aanvaller Chidera Ejuke maar mogelijk zijn de Amsterdammers al te laat. OwnGoalNigeria linkt de Nigeriaan aan een zomertransfer naar Olympique Marseille.

Die interesse werd al eerder genoemd, maar destijds koppelde het medium daar een transfersom van twintig miljoen euro aan. Daar is nu ongeveer de helft van over: circa tien miljoen euro.

Naar verluidt is de kans groot op een akkoord tussen Marseille en Heerenveen. Ejuke zelf zou volgens het desbetreffende medium ook op een deal met de Franse club afkoersen. De Friezen haalden hem afgelopen zomer nog voor twee miljoen euro binnen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.