Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en AZ gaan voor Nederlands toptalent van FC Volendam’

Zowel Ajax als AZ hebben hun pijlen gericht op de 18-jarige Micky van de Ven. Dit weet Voetbal International te melden. De mandekker kent een uitstekend seizoen bij FC Volendam.

De kwaliteiten van Van de Ven zijn beide topclubs ook opgevallen. De centrale verdediger kwam afgelopen seizoen nog in actie voor FC Volendam Onder-19, maar is inmiddels een vaste waarde in het elftal van trainer Wim Jonk.

Van de Ven wordt door het weekblad zelfs de nieuwe Matthijs de Ligt genoemd. De Nederlandse topclubs moeten wel snel zijn, want er schijnen ook verschillende buitenlandse clubs te hengelen naar een handtekening van de speler van FC Volendam.

De Volendamse club zit ogenschijnlijk op rozen, aangezien de verdediger nog een contract heeft tot media 2023. Dat in combinatie met de interesse van buitenlandse clubs zal ervoor zorgen dat de club de hoofdprijs voor Van de Ven gaat vragen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.