Voetbal4u.com

Spanje FC Barcelona verlaagt spelerssalarissen met maar liefst 70 procent

FC Barcelona heeft de spelers en trainers van de club flink teleurgesteld met een verlaging van de spelerssalarissen van maar liefst 70 procent. Dit meldt de club via haar digitale kanalen.

De Spaanse topclub ziet door de uitbraak van het coronavirus de inkomsten steeds verder terugdringen, dus moest de club daar wat aan doen. De komende periode keert het daardoor slechts 30 procent van de loon van alle medewerkers uit. De regeling geldt voor maximaal zes maanden.

Samen met Lionel Messi, Gerard Piqué, Sergio Busquets en Sergi Roberto (de spelersraad) ging het clubbestuur eerder nog in gesprek, maar ze kwamen er niet uit. Barcelona besloot echter niet langer te wachten en alsnog zélf de beslissing te nemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.