Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Klaas-Jan Huntelaar kiest mogelijk voor Eredivisie-transfer’

De kans is aanwezig dat Klaas-Jan Huntelaar aan het einde van het seizoen vertrekt bij Ajax. Zijn contract is namelijk formeel opgezegd. Toch wil dat niet zeggen dat zijn avontuur in de Eredivisie er nu opzit.

Volgens fansite FeanOnline is een terugkeer naar sc Heerenveen mogelijk een optie. Technisch manager Gerry Hamstra noemde Huntelaar in februari via Radio Camataru nog ‘een geweldige aanwinst’ en mogelijk gaat de clubleiding een poging ondernemen wetende dat Jens Odgaard normaal gesproken na dit seizoen weer vertrekt.

Huntelaar heeft een aflopend contract in Amsterdam. Beide partijen gaan nog met elkaar in gesprek, maar in eerste instantie gaat formeel ontslag worden aangevraagd. Mogelijk is Heerenveen, waar hij van 2004 tot eind 2005 op de loonlijst stond, dus een serieuze optie mocht een langer dienstverband uitblijven.

Marco Timmer, journalist van Voetbal International, denkt dat Huntelaar sowieso nog een jaar door wil indien de Ajax-periode ten einde is. Een terugkeer naar De Graafschap noemt hij echter onwaarschijnlijk voor de Achterhoeker en wel vanwege de speelstijl die niet bij hem zou passen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.