Voetbal4u.com

Eredivisie “Bij Feyenoord had hij zeker gepast, dat zeker”

De competitie ligt al een tijdje stil vanwege de coronacrisis en daarom komen nu de lijstje tevoorschijn via het Algemeen Dagblad van oud-spelers die hun droomopstelling formeren. Voormalig PSV-spits Daanny Koevermans komt met de naam van Ricky van den Bergh in zijn team.

“Op tien zet ik misschien niet de meest aansprekende naam, maar Ricky was echt geweldig bij Sparta. Hij is zo’n jongen bij wie ik denk: als hij de juiste keuzes had gemaakt en aanbiedingen had gekregen, had hij veel verder kunnen komen.”

Koevermans vervolgt: “Bij Feyenoord had hij zeker gepast, sowieso. Hij had schijt aan alles, op de goede manier. Ricky had een geweldig linker- en rechterbeen, het maakte hem niet uit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.