Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Danny Makkelie onderneemt bizarre actie na kritiek in Veronica Inside’

Onlangs zat scheidsrechter Serdar Gözübüyük onlangs in de auto met Andy van der Meyde en daar kwamen uitspraken naar voren over een collega scheidsrechter. Volgens Valentijn Driessen en Johan Derksen gingen deze over Danny Makkelie. Dit zeiden ze in het programma van Veronica Inside.

De journalist van De Telegraaf weet dat Makkelie Bas Nijhuis heeft laten vallen binnen zijn team in Europa. “Makkelie heeft hem een appje gestuurd: ‘Als ze zo over me blijven praten bij Veronica Inside, dan is het wieberen voor jou'”, aldus Driessen in het populaire voetbalpraatprogramma.

“Dan ben je toch ook een enge gozer”, concludeert Derksen op zijn beurt. Driessen, dit overigens ‘honderd procent’ onderschrijft, weet zeker dat Gözübüyük Makkelie bedoelde met zijn bikkelharde kritiek. “Hij heeft hem altijd als een bedreiging gezien.”

Gözübüyük verklaarde in Bij Andy in de Auto: “Hij loopt nog net niet op naaldhakken en met botox in zijn gezicht. Een collega-scheidsrechter, ja. Ik ga wel benoemen wat hij over mij heeft geroepen en wat voor dingen hij heeft gedaan. Ik zal nooit vergeten wat voor beeldvorming er in de beginjaren van mij is gecreëerd, wat voor verdriet dat ook mijn vrouw en mijn gezin heeft gebracht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.