Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AZ kan bod van 35 miljoen euro verwachten voor deze dubbelslag’

Het Italiaanse AC Milan is gecharmeerd van twee spelers van AZ. Het gaat naar verluidt om middenvelder Teun Koopmeiners en Myron Boadu. Ze zouden ook al bedragen in hun hoofd hebben voor deze twee.

De Italianen zouden ongeveer 15 miljoen euro overhebben voor de verdediger annex middenvelder en nog eens 20 miljoen euro voor de piepjonge spits. Het is natuurlijk zéér de vraag of technisch directeur Max Huiberts van de Alkmaarders dit wel genoeg vindt.

AZ staat nu tweede in de Eredivisie en heeft dus uitzicht op een ticket voor de voorrondes van de Champions League. De Alkmaarders willen natuurlijk geen modderfiguur slaan in het miljardenbal en het lijkt dus sterk dat alle pareltjes verkocht zullen worden…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.