Voetbal4u.com

Italië Justin Kluivert heeft transfernieuws voor Ajax

Sinds 2018 staat Justin Kluivert onder contract bij AS Roma dat hem van Ajax overnam. De vleugelaanvaller zegt in een interview met het blad ‘Helden’ dat hij een terugkeer naar Amsterdam niet uitsluit.

Kluivert wil zijn oude werkgever niets beloven. “Ik zou het nog niet weten. Het zit nu nog niet in mijn hoofd, maar wie weet gebeurt het in de toekomst. Ajax zit nog steeds in mijn hart. Ik houd van Ajax. En ik ben Amsterdammer, dus misschien kom ik ooit terug.”

Kluivert maakte zich niet populair met zijn beslissing om als negentienjarige naar AS Roma te verhuizen. De aanvaller staat echter nog altijd achter zijn beslissing om voor de Italiaanse club te kiezen. Sinds zijn overstap noteerde hij 62 optredens voor AS Roma.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.