Voetbal4u.com

Quincy Promes maakt excuses: “Achteraf gezien niet verstandig”

Quincy Promes heeft zijn excuses aangeboden vanwege het voetballen op straat in de quarentaine-periode. De aanvaller van Ajax en het Nederlands Elftal heeft toegegeven dat het niet een slimme actie was.

Afgelopen weekend postte een van de vrienden van Redan en Promes een video dat er op een veldje gevoetbald werd, met onder meer het Eredivisie-duo. Zij noemden zichzelf ‘de quarantaine-gang’. Het filmpje kwam online en werd vaak bekeken. Het leverde Redan en Promes veel negatieve reacties op, aangezien de overheid de mensen aanraad zoveel mogelijk binnen te blijven. Als men toch naar buiten gaat, moet er voldoende afstand in acht worden genomen.

‘Beste mensen, ik wil graag mijn verontschuldigingen aanbieden voor het filmpje waarop ik te zien ben’, reageert Promes maandag via Instagram. ‘Ik mis het voetbal, maar achteraf gezien was het niet verstandig naar buiten te gaan in deze omstandigheden. Ik wens iedereen sterkte in deze moeilijke tijd!’ Ajax liet weten dat het in gesprek gaat met Promes. De inhoud hiervan wordt intern gehouden.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *