Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt kan overstap maken naar de Premier League’

Matthijs de Ligt kan deze zomer alweer de overstap gaan maken naar een andere club. Manchester United wil er namelijk alles aan gaan doen om over te nemen van Juventus. Dit weet het medium ESPN te melden.

De Engelse club was afgelopen zomer al voornemens om de talentvolle Nederlander naar Engeland te halen, maar De Ligt koos destijds voor een vertrek naar Juventus. Nu hij in Italië niet het volle vertrouwen krijgt, kan hij zomaar eens voor een al dan niet tijdelijk vertrek naar Manchester United kiezen.

In Engeland maakt manager Ole Gunnar Solskjaer graag een plaats in de achterhoede van Manchester United vrij om het voetbal van achteruit beter te stroomlijnen. Bovendien heeft De Ligt met zijn veelzijdigheid en karakter het juiste profiel om bij de club te komen spelen, zo stelt de trainer.

Overigens houdt het bestuur van Manchester United er rekening mee dat Juventus niet wil meewerken aan een vertrek. De Engelse topclub hoopt dan dat De Ligt alsnog een transfer wil forceren. Of de Nederlander daadwerkelijk het risico wil lopen, is echter maar de vraag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.