Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Volgende grootmacht meldt zich voor Ajax-ster’

De kans is groot dat Nicolas Tagliafico ondanks het coronavirus een mooie transfer gaat maken. Hij is vooral erg gewild in Engeland. Volgens de Argentijnse journalist Lucas Scagliola heeft Manchester City zich in de strijd om Tagliafico gemengd. De linksback werd al vaker gelinkt aan de club van Pep Guardiola en dat lijkt nu dus concreet te worden. Ook competitiegenoot Chelsea heeft de Ajacied op de korrel, terwijl ook FC Barcelona onlangs werd geopperd.

Tagliafico heeft met Ajax de afspraak gemaakt dat hij na dit seizoen mag ingaan op een interessante aanbieding. Natuurlijk moet de club dan wel een verleidelijke transfersom incasseren, maar ondanks de coronacrisis is het de verwachting dat dit gaat slagen. De toenemende interesse wijst daar ook op.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.