Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus neemt beslissing over bliksemtransfer Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Juventus maar toch wordt hij al gelinkt aan Real Madrid. Hij dreigt te vertrekken uit Turijn, maar Juventus heeft daar hele andere gedachten over.

Ze hebben ook geconstateerd dat De Ligt ondanks zijn enorme prijskaartje nog niet onomstreden is. Echter, volgens The Express is het onwaarschijnlijk dat de Italiaanse grootmacht al na één seizoen tot de conclusie komt dat het er niet in zit. Zeker niet gezien zijn leeftijd.

Manchester United zag perspectief om hem in 2020 alsnog op te halen, simpelweg omdat De Ligt een ongelukkig seizoen beleefde. Maar volgens SPORT lijkt de Engelse club niet door te pakken. Sterker nog: men zou hebben besloten om voor Samuel Umtiti van FC Barcelona te gaan. Er is zelfs al contact met diens management.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.