Voetbal4u.com

Engeland ‘Ajax krijgt transfernieuws over Timothy Fosu-Mensah’

Timothy Fosu-Menash werd in het verleden een aantal keer in verband gebracht met een transfer naar Ajax maar hij speelt hedendaags nog steeds voor Manchester United. Alleen is zijn toekomst daar op het moment wel erg onzeker.

Althans, de Red Devils beschikken over een optie om de aflopende verbintenis van de Oranje-kandidaat met één jaar te verlengen, maar het is de vraag of men nog wel brood ziet in een samenwerking met Fosu-Mensah, die achtereenvolgens uitgeleend werd aan Crystal Palace en Fulham en bovendien behoorlijk blessuregevoelig is.

Toch zou de voetballer zelf hopen op een langer verblijf in Manchester, dat is in ieder geval wat de Daily Mirror claimt te weten. Mocht Ajax nog steeds interesse hebben om Fosu-Mensah naar de Johan Cruijff ArenA te halen, dan is er vermoedelijk echter wel wat mogelijk. In dat geval is het wel zaak dat de Amsterdammers zich snel bij United melden, omdat de Premier League-grootmacht binnenkort in gesprek gaat met zijn speler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.