Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Cristiano Ronaldo eerste voetballer met een miljard euro aan vermogen’

Cristiano Ronaldo staat op het punt om de eerste voetballer te worden die een miljard euro aan vermogen gaat hebben. Een ongekend bedrag natuurlijk. Dt weet de Telegraaf te melden.

“Op het moment dat vele sporters individueel en/of via hun club afstand doen van een deel van hun salaris om het coronavirus te bestrijden of getroffen mensen te ondersteunen, is er over Cristiano Ronaldo nieuws uit een heel andere hoek… Volgens het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes bereikt het vermogen van de Portugees van Juventus waarschijnlijk dit kalenderjaar nog de duizelingwekkende grens van één miljard dollar.”

De krant vervolgt: “Als Ronaldo daadwerkelijk tot het miljard reikt, is hij de eerste voetballer die dat voor elkaar bokst. Alleen de bokser Floyd Mayweather en golfer Tiger Woods kwamen eerder tot die mijlpaal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.