Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax haalt vervanger voor Andre Onana uit Belgie’

De kans is groot dat Andre Onana volgende zomer bij een andere club speelt dan Ajax en dus moeten de Amsterdammers opzoek naar een vervanger. Ze hebben hiervoor de Belgische doelman Hendrik van Crombrugge in het vizier. Dit weet Het Parool te melden.

“Anderlecht kocht de extreem betrouwbare goalie Hendrik Van Crombrugge immers pas afgelopen zomer, voor een bedrag (2,25 miljoen euro) waar het een jaar later een veelvoud van kan vragen. Toch lijkt Van Crombrugge (26) een van de beste kandidaten om André Onana op te volgen, als de Kameroense doelman deze zomer voor een stap richting wereldtop wil gaan.”

Daar voegt Het Parool aan toe: “Nederlandse kandidaten (Jasper Cillessen, Tim Krul, Michel Vorm) zijn een riant salaris gewend, terwijl geen van hen beter zal worden dan ze ooit zijn geweest. Van Crombrugge was bij Anderlecht dit seizoen een zeldzaam constante factor. De Belgische sluitpost is in de eerste plaats, net als Onana, een ‘reflex-keeper’, maar de linkspoot oogt ook opvallend kalm als hij meevoetbalt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.