Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax aast op Spaanse recordtransfer’

Het medium Goal weet te melden dat Ajax aast op de handtekening van Ferran Torres. Hij ligt bij Valencia nog vast tot medio 2021 en gaat daarom een boeiende periode tegemoet.

Aan interesse van topclubs is geen gebrek: Liverpool, Manchester City, Manchester United, Juventus, Atlético Madrid en Bayern München zouden interesse tonen. Maar ook clubs als Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en dus Ajax zouden ook hun kans schoon zien.

Ajax is allesbehalve topfavoriet om Torres in te lijven. Op dit moment zou een andere Duitse topclub, Borussia Dortmund, de beste papieren hebben. Naar verluidt heeft ‘BVB’ eerder dit seizoen zelfs al een officieel bod neergelegd bij Valencia.

De vraagprijs is interessant. Torres heeft een gelimiteerde transfersom van honderd miljoen euro, maar dat is geen realistisch bedrag gezien zijn kortlopende contract in crisistijd. Zijn marktwaarde bedraagt ongeveer de helft daarvan. Dat lijkt voor Ajax alsnog een onmogelijke opgave, dus mogelijk ligt de transfersom nóg lager dan dat…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.