Voetbal4u.com

‘FIFA heeft gróót nieuws voor Ajacied Hakim Ziyech’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Het zou goed kunnen dat Hakim Ziyech ook na 30 juni nog speler van Ajax is. Een speciale werkgroep van de FIFA is namelijk bezig met een structuur waarin aflopende contracten pas worden beëindigen op de nieuwe einddatum van het seizoen.

Het Algemeen Dagblad bericht: “Deze commissie moet de problemen en oplossingen in kaart brengen na het vrijwel volledig stilvallen van de competities en toernooien vanwege de mondiale uitbraak van het nieuwe coronavirus. Het opstellen van tijdelijke transferregels, met name voor de Europese markt, behoort daarbij tot de prioriteiten.”

“Enkele persbureaus hebben de rapportverslagen van het recente onderzoek door de commissie ingezien. Spelerscontracten lopen doorgaans af op 30 juni en gaan op 1 juli in. De Europese voetbalbond UEFA wil, met steun van de FIFA, dat de nationale competities zoveel mogelijk worden voltooid, mits het medisch gezien verantwoord is.”

Ziyech is officieel per 1 juli verkocht aan Chelsea. Het is niet duidelijk of de Ajax-smaakmaker kan worden gedwongen om ook na deze datum in Amsterdam te blijven. Volgens criticasters is dat onmogelijk omdat in het contract duidelijke afspraken zijn opgenomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *