Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ploeggenoten weten genoeg na actie Donny van de Beek’

Volgens het Spaanse medium Defensa Central geeft Donny van de Beek niet de volledige waarheid over zijn naderende transfer naar Real Madrid. Althans, deze conclusie trekt het medium.

In Helden Magazine ontkende Van de Beek (nagenoeg) rond te zijn met de Madrilenen. “Ik ga niet naar de eerste de beste club, anders had ik dat wel eerder gedaan. Mijn gevoel moet goed zijn bij een club. Hoe graag willen ze me hebben? Maar ik moet ook passen bij het systeem dat gespeeld wordt en ik wil natuurlijk ook zicht hebben op speelminuten. Ergens in de zon spelen, is altijd lekker. Maar nee, ik ben zeker nog niet begonnen met Spaanse les.”

Volgens het Spaanse medium is dat maar voor de helft waar. De transfer naar Real Madrid is inderdaad nog geen uitgemaakte zaak, maar Van de Beek zou wel degelijk bezig zijn om de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Zijn teamgenoten Nicolás Tagliafico, Edson Álvarez en Lisandro Martínez zouden de Ajax-middenvelder hierbij helpen. Een duidelijker signaal is er niet: Van de Beek wil deze zomer transfereren naar het Bernabéu, mocht Real dat ook (nog) willen.

Van de Beek moet komende zomer zo’n zestig miljoen euro kosten. Naast Real Madrid zijn ook Engelse clubs, met name Manchester United, gelinkt aan de Ajax-middenvelder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.