Voetbal4u.com

Italië ‘Memphis Depay moet nieuwe steraanvaller worden van AC Milan’

Memphis Depay moet de nieuwe steraanvaller worden van AC Milan. Dit weet het Italiaanse medium TuttoMercatoWeb te melden.

Hij heeft bij Olympique Lyon nog een contract tot de zomer van 2021. Dat maakt de situatie voor de Franse club natuurlijk ingewikkeld. Een transfervrij vertrek van een sterspeler is per definitie onwenselijk, waardoor er twee voor de hand liggende opties zijn: verlengen of vertrekken.

Lyon hoopt nog altijd op het scenario verlengen, maar dat moet de komende tijd dan wel gebeuren. Veel zal afhangen van de situatie op de transfermarkt. De voorbije periode werd hij voorzichtig gelinkt aan SS Lazio, dat niet wil voldoen aan diens prijskaartje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.