Voetbal4u.com

Eredivisie Marcos Senesi heeft slecht nieuws voor Feyenoord

Afgelopen zomer kwam Marcos Senesi de gelederen versterken van Feyenoord dat maar liefst zeven miljoen euro voor hem betaalde. Hij groeide uit tot een sterkhouder bij de Rotterdammers en wanneer hij wegvalt dan hebben ze direct een probleem.

En wat dat betreft heeft de verdediger echter slecht nieuws voor zijn werkgever: hij wil met het Argentijnse nationale team naar de Olympische Spelen, die uitgesteld zijn naar 2021. Het evenement vindt plaats van 23 juli tot en met 8 augustus en zit dus hoe dan ook de voorbereiding van veel clubs in de weg.

In een interview met Olé vertelt Senesi: “Het is mijn droom om onderdeel uit te maken van de selectie van Argentinië op een groot toernooi. Als God dat wil, zal ik aanwezig zijn op de Olympische Spelen. En misschien word ik ook wel opgeroepen voor de hoofdmacht, waarom niet? Oké, ik heb het team niet kunnen helpen in de kwalificatie, omdat Feyenoord me niet vrijgaf aangezien er in de Eredivisie gespeeld moest worden, maar dat betekent toch niet dat ik geen kans meer maak?”

Volgend jaar zomer wordt de Copa América ook al gespeeld. Is Senesi aanwezig op beide toernooien, dan lijkt het een zekerheid dat hij de seizoensstart van Feyenoord mist. Het zou natuurlijk wel zo kunnen zijn dat hij voor die tijd verkocht wordt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.