Voetbal4u.com

‘Feyenoord heeft eerste zomeraanwinst alvast binnen’

Sinds de winter huurt Feyenoord Oguzhan Özyakup van het Turkse Besiktas. Maar de kans is groot dat hij ook na de zomer in Rotterdam zal spelen. Volgens het Turkse medium Fanatik heeft de middenvelder namelijk aangegeven dat hij graag bij Feyenoord wil blijven.

Zijn eigenlijke werkgever lijkt daar niet onwelwillend tegenover te staan, omdat men bij Besiktas helemaal geen ruimte heeft voor Özyakup: hij zou er weer verworden tot vaste wisselspeler.

Bovendien heeft de geboren Zaandammer te weinig bij Feyenoord laten zien om hem voor een mooi bedrag de deur uit te doen. De verwachting is daarom dat hij nog een seizoen uitgeleend wordt aan de Rotterdammers, als die dit zien zitten dan. Voorwaarde is mogelijk wel dat Dick Advocaat aanblijft als hoofdcoach.

Na zijn debuut tegen FC Emmen liet Özyakup weten: “Ik ben een emotionele jongen en heb een zware periode achter de rug bij Besiktas. Voor mij was dit mijn eerste wedstrijd in de eredivisie en ik had na lange tijd weer gezonde spanning. Dat alles zo uitpakte, was echt een opluchting. Ik weet nog perfect hoe het ging en het voelde heerlijk.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *