Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drie topclubs willen aanvoerder van PSV binnehalen’

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries mag zich in de belangstelling heugen van drie topclubs. Hij kan een mooie transfer gaan maken als het coronavirus tenminste geen roet in het eten gaat gooien.

Voetbal International schrijft: “Begin februari meldde PSV-watcher Reon Boeringa dat PSV komende zomer rekening houdt met een vertrek van Denzel Dumfries. De rechtsback wordt al langer gevolgd door diverse buitenlandse clubs, waaronder Juventus en AC Milan. De Oranje-international ligt nog tot 2023 vast in Eindhoven, tien procent van zijn volgende transfersom gaat naar zijn vorige club SC Heerenveen.”

Het medium voegt toe: “Dumfries heeft een interessant profiel dat veel clubs zal aanspreken. Naast Juventus en AC Milan ook Arsenal-manager Mikel Arteta, die een rechtsback zoekt die de concurrentiestrijd moet aangaan met Héctor Bellerín.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.