Voetbal4u.com

Eredivisie “In Eindhoven wordt dit seizoen absoluut geen Eredivise-voetbal meer gespeeld”

John Jorritsma de burgemeester van Eindhoven ziet helemaal niet is het plan van de KNVB om de Eredivisie te laten uitspelen. Hij wil niet dat er nog gevoetbald gaat worden in zijn stad. En journalist Valentijn Driessen ziet het dan ook niet meer gebeuren.

De journalist stelt namelijk: “Jorritsma is nu verschrikkelijk in de bus aan het blazen. Hij wil niet dat de competitie wordt afgemaakt. Hij kan niet meer terug. In Eindhoven wordt dit seizoen echt niet meer gespeeld.” Driessen zou dit overigens wel een goede zaak vinden: “Het Nederlandse voetbal is zo sterk dat het hier misschien wel sterker uitkomt dan Italië, Spanje, Duitsland en Engeland, omdat het Nederlandse voetbal relatief goed wordt geleid. Het maakt voor het Nederlandse voetbal niet zoveel uit of die competitie wordt uitgespeeld.”

Toch vindt hij het ook wel doorzichtig dat Jorritsma het standpunt van PSV deelt: “Deze meneer is ook voorzitter van Brainport Eindhoven en Brainport Eindhoven staat op het shirt van PSV. Tegelijkertijd geeft hij Toon Gerbrands die de club volgens hem leidt aan de hand van een moreel kompas, een enorme pluim voor zijn maatschappelijke betrokkenheid. Dat gaat weer net te ver.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.