Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zlatan beledigde ze de hele wedstrijd en behandelde ze als een klein kind’

Het is een genot om Zlatan Ibrahimovic af en toe te zien spelen maar dat genoegen geld niet voor iedereen. Zo hebben zijn medespelers het af en toe zwaar te verduren. Dit zijn de woorden van Florian Jungwirth. De Duitse verdediger trof de Zweedse spits de afgelopen jaren in de wedstrijden tussen LA Galaxy en ‘zijn’ San José Earthquakes.

Ibrahimovic was veeleisend, memoreert Jungwirth in een Instagram Q&A. “Ik kan me nog een duel uit 2018 herinneren. Hij was de hele wedstrijd, negentig minuten lang, zijn medespelers aan het beledigen”, aldus de verdediger.

“Zlatan was aan het schreeuwen, het was heel grappig om te zien. Iedereen was bang voor hem en ik moest er gewoon om lachen. Zlatan behandelde iedereen als een klein kind. Alsof ze allemaal tegen hem zeiden: Papa, kan ik nog iets voor je halen?

Jungwirth hield zich bewust in tegen Ibrahimovic, die LA Galaxy afgelopen winter transfervrij verliet voor AC Milan. “Van Zlatan win je het toch niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.