Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dortmund troeft Ajax af met bod van 40 miljoen op target’

Borussia Dortmund wil zich graag gaan versterken met Ferran Torres. Een verdediger van Valencia waar ook Ajax achteraan zit. Ze zouden een bod van maar liefst 40 miljoen euro op hem hebben gedaan. Dit weet het medium BILD te melden.

Torres heeft een ontsnappingsclausule van honderd miljoen euro in zijn contract staan, maar die verbintenis loopt in de zomer van 2021 af. Daarom is Valencia genoodzaakt komende zomer al naar biedingen te luisteren. Dortmund ligt nu op pole-position voor de pas twintigjarige aanvaller, die in de belangstelling staat van een handvol topclubs.

Zo zijn Manchester United, Juventus, Real Madrid, FC Barcelona en Liverpool ook geïnteresseerd in de buitenspeler. Ajax werd een week geleden in Duitsland ook gelinkt aan de Torres, maar lijkt door de enorme concurrentie voorlopig pas op de plaats te moeten maken. Volgens BILD ligt het in de lijn der verwachting dat grote clubs het bod van Dortmund gaan evenaren of zelfs overtreffen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.