Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord werkt aan fraaie inkomende dubbeltransfer’

Feyenoord is voornemens om twee spelers te gaan binnenhalen. Ze willen namelijk huurling Oguzhan Ozyakup en Jeremain Lens gaan contracteren. Beide spelers staan onder contract bij het Turkse Besiktas.

Feyenoord is bereid om 1,5 miljoen euro te betalen voor de handtekening van de international van Turkije, geboren in Zaandam. En Jeremain Lens zou transfervrij de overstap kunnen maken naar de havenstad van Nederland. De aanvaller drukt met zijn aanzienlijke jaarsalaris behoorlijk op de begroting in de Vodafone Arena en daarom is er wel wat mogelijk. Oefenmeester Dick Advocaat en de oud-speler van AZ en PSV kennen elkaar goed, maar het is natuurlijk de vraag of de Rotterdammers zijn loon kunnen betalen.

In de winterstop had Advocaat al contact met Lens: “Ik heb met Lens gesproken, maar hij wilde in eerste instantie bij Besiktas blijven. Hij heeft nog een contract voor 2,5 jaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.