Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer: “Dan had ik het wel willen hebben, corona”

Onlangs besloot Frank de Boer om zich te laten testen op het coronavirus. De uitslag was negatief. In het Algemeen Dagblad vertelt hij: “Onze ‘hoofd performance coach’ was eerder flink ziek geweest toen corona nog nauwelijks in Amerika was. En onze keeperstrainer en Orlando Trustfull, mijn assistent, waren ook niet lekker. Daarom besloten we dat ik me zou laten testen. Maar de uitslag was negatief.”

De Boer was snotterig, rillerig en zat zes dagen aan de diarree, maar was aan de ene kant wel blij dat hij het virus niet onder de leden had: “Maar anderzijds: als het bij deze klachten was gebleven, dan had ik het wel willen hebben, corona. Dan was ik nu immuun geweest.”

Via Skype houdt hij contact met zijn ouders, die behoorlijk op leeftijd zijn, zijn broer Ronald en zijn drie dochters: “Eén ervan studeert in Engeland. Daar kan ze nu even niks doen, dus die is weer tijdelijk in ons huis in Monnickendam. Mijn vrouw en ik zijn samen in Amerika, al was dat nog even spannend. Helen had nog net een vlucht terug naar Atlanta voordat Trump met een inreisverbod kwam voor Europeanen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.