Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jeroen Zoet krijgt nieuwe tegenvaller te verwerken’

Jeroen Zoet werd in de winterstop door PSV verhuurd aan FC Utrecht. Nu ziet het ernaar uit dat hij volgend seizoen weer niet aan de bank gaat komen in Eindhoven en de coronacrisis gooit nog meer roet in het eten.

Het Turkse Besiktas heeft eerder dit seizoen kenbaar gemaakt de 29-jarige doelman te willen inlijven. De club uit Istanbul neemt deze zomer afscheid van Loris Karius en heeft Zoet aangewezen als potentiële opvolger. Dankzij diens situatie bij PSV leek een transfer voor alle partijen bespreekbaar.

Echter, omwille van de coronacrisis heeft Besiktas besloten om de onderhandelingen stop te zetten. Pas na deze situatie wil de Turkse club zich weer beraden over het vervolgtraject. Tot die tijd weet Zoet dus niet of de Turken definitief doorpakken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.