Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV heeft vervanger van Ricardo Rodriguez op het oog’

Het ziet ernaar uit dat PSV-huurling Ricardo Rodriguez aan het einde van het seizoen weer terugkeert naar AC Milan. Zijn vervanger halen de Eindhovenaren waarschijnlijk op in Polen.

De Eindhovenaren zijn geïnteresseerd in de verrichtingen van Michal Karbownik. De talentvolle verdediger van Legia Warschau beleefde dit seizoen zijn doorbraak bij de Poolse club, maar kan aankomende zomer op veel interesse rekenen.

Niet alleen PSV wil Karbownik halen, ook Real Betis, Sevilla, Sporting Portugal en Club Brugge hebben hun interesse inmiddels laten blijken. De Portugese club zou een bedrag van vijf miljoen euro hebben geboden, terwijl Club Brugge zes miljoen euro wil neertellen.

Ook PSV zou aan een bedrag van vijf miljoen euro denken, al wil Legia Warschau naar verluidt het dubbele zien. Een bedrag van tien miljoen euro lijkt echter onrealistisch, met het coronavirus en zijn contract tot medio 2021 meegerekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.