Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek lijkt naar Manchester United te vertrekken’

Lang leek Donny van de Beek Ajax te gaan verruilen voor Real Madrid maar volgens de Engelse media ligt Manchester United nou op pole position voor de middenvelder.

De Red Devils worden natuurlijk wel geraakt door de crisis, maar komen niet in nood. Oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer zei onlangs al: “Wie weet hoe de markt op deze crisis zal reageren? Wie weet welke clubs er spelers zullen moeten verkopen? Er zou best een situatie kunnen ontstaan waarbij wij als United, een club die er financieel zeer goed voorstaat, zouden kunnen profiteren. Ik ben er zeker van dat wij de zaken kunnen doen die we willen doen.”

In een eerder stadium leek Madrid de bestemming van Van de Beek te worden, maar wat dit betreft is het wel heel stil geworden. Mogelijk is United dus spekkoper: als de Premier League-grootmacht voldoet aan de vraagprijs van 55 miljoen euro van directeur voetbalzaken Marc Overmars, dan zal Ajax groen licht geven.

Zaakwaarnemer Guido Albers liet gisteren weten: “Ajax is altijd goed geweest voor Donny om ervoor te zorgen dat hij een transfer zou kunnen maken. De bedragen die zij vragen, zijn heel reëel. Dat hebben ze heel netjes gedaan en daar zijn we blij mee. Ik verwacht daar geen problemen. Ajax is tot nu toe altijd supernetjes geweest richting Donny en zal dat altijd blijven. Daar verwacht ik geen verandering.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.