Voetbal4u.com

Eredivisie Eredivisie-speler vreest totale lockdown in Nederland: ‘Ieder moment’

Lisandro Martinez middenvelder van Ajax vreest voor een totale lockdown in Nederland. Hij heeft namelijk de indruk dat de maatregelen die nu genomen zijn niet voldoende is.

Aan TNT Sports vertelt Martínez: “Op dit moment is het niet verplicht om in quarantaine te gaan. Maar dat kan ieder moment gebeuren, want er zijn opnieuw veel nieuwe gevallen bijgekomen.” Nederland telt bijna drieduizend doden en gaat richting de dertigduizend geregistreerde besmettingen.

“We mogen hier naar de zomermarkt en proberen allemaal uit voorzorg twee meter afstand te houden. We moeten mentaal sterk blijven, want dit is een ernstige zaak. Dit mag je niet verprutsen”, aldus de zomeraankoop van Ajax, die een vaste basisplaats veroverde dit seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.