Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord maakt vraagprijs bekend voor Steven Berghuis’

Feyenoord hoopt Steven Berghuis nog een jaar te kunnen behouden. De vleugelaanvaller hoopt zelf op een mooie stap. Het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt schat de kans op een vertrek op ‘echt 50/50’.

“Bij Feyenoord is hij het mannetje en uitermate tevreden. Maar als er een mooi Europees top aanbod komt waarbij alles klopt (trainer, competitie etc.), wilt hij dit echt niet laten schieten”, zo luidt de conclusie.

Feyenoord en Berghuis maakten vorig jaar zomer hierover een afspraak, nadat hij ondanks PSV-interesse zijn contract verlengde. Naar verluidt wil de club vanaf elf miljoen euro nadenken over een transfer voor de vleugelaanvaller.

Dat is een lager bedrag dan waarvoor Marcos Senesi ter sprake komt aan de onderhandelingstafel. In zijn geval zou het gaan om minstens zestien miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.