Voetbal4u.com

Eredivisie Sjaak Swart: “Die schiet ik weg met mijn luchtbuks”

Het de hele dag thuiszitten van Ajax-icoon Sjaak Swart zwaar. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf. Toch probeert hij nog zoveel mogelijk uit het leven te halen.

“Het is niet mijn leventje zoals het was”, begint Swart te vertellen. “Ik had altijd met iedereen contact, ging elke dag naar kantoor (Players United, red.), maakte daar een praatje en reed naar De Toekomst. Het viel in één keer allemaal weg.”

Mensen hoeven echter niet te denken dat Swart met zijn werk is gestopt. “Ik blijf aan het werk hoor, en heb met mijn spelers in het binnen- en buitenland veel contact. Zo blijf ik lekker betrokken, want door ons kantoor word ik elke dag gebeld met de vraag hoe het met ons gaat.”

Eén keer per dag trekt Swart erop uit. “Een wandeling van één kilometer in hoog tempo, die je gerust hardlopen mag noemen. Daarna doe ik mijn vaste oefeningen. Mensen die dichterbij dan twintig meter komen, schiet ik weg met mijn luchtbuks”, beëindigt Swart lachend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.