Voetbal4u.com

Spanje Andres Iniesta: Frenkie de Jong? “Die moet zich aanpassen”

Clubicoon Andres Iniesta is content over de manier waarop FC Barcelona tegenwoordig speelt. Het is herkenbaar. Dit zegt hij in een gesprek met het Spaanse medium Marca.

De Spanjaard maakte deel uit van het sterrenelftal van Pep Guardiola. “Als ik eerlijk ben, zie ik Barcelona altijd als een team dat het anders doet dan alle andere teams. Ik zie een team dat altijd op dezelfde manier probeert te voetballen.”

“Dat pakt soms beter uit dan andere keren, maar zo zie ik het en zo blijf ik het zien. Wellicht omdat ik vrijwel heel mijn leven voor Barcelona heb gespeeld en ik weet hoe de spelers denken. Elk moment heeft zo zijn situaties en redenen. Ik denk niet dat Barcelona inferieur is aan welk team dan ook.”

Ook liet Iniesta zijn licht schijnen over Frenkie de Jong, die aan zijn eerste seizoen bij Barcelona bezig is. “Frenkie de Jong? Hij is pas aan zijn eerste seizoen bezig, hij moet de tijd krijgen om zich te kunnen aanpassen”, aldus Iniesta.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.