Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona ziet af van terughalen Neymar’

Neymar leek op weg terug te zijn naar FC Barcelona maar volgens Catalunya Radio is de transfer van de baan geraakt. Reden hiervoor is de coronacrisis. De club lijdt financieel zwaar onder deze omstandigheden.

Daardoor is Barcelona in ieder geval deze zomer niet in staat om Neymar voor een bedrag van boven de 100 miljoen euro te halen, zo heeft de club Neymar naar verluidt laten weten. Indien Paris Saint-Germain niet zakt met de vraagprijs, zal hij niet naar Barcelona verkassen.

Het is hoogstwaarschijnlijk een flinke aderlating voor Neymar die klaar was om opnieuw in Camp Nou te schitteren. Barcelona wilde hem onder meer met het oog op de toekomst halen, wanneer Messi niet meer elk duel kan spelen, maar dat idee kan voorlopig in de ijskast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.