Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong krijgt komende zomer Ajax-teamgenoot als medespeler’

Volgens het Spaanse medium El Mundo Deportivo krijgt Frenkie de Jong volgend seizoen bij FC Barcelona een oude bekende als nieuwe teamgenoot. De Catalaanse grootmacht heeft namelijk haar pijlen gericht op Nicolas Tagliafico.

Het is geen geheim dat de Argentijn in de aankomende transferperiode een nieuwe stap wil zetten in zijn carrière. De verwachte Ajax-leegloop blijft vermoedelijk uit, maar het is bijna een zekerheidje dat de linksback wel gaat wieberen. Atlético Madrid was voor aanvang van het huidige voetbalseizoen voor hem in de markt, maar toen besloot Tagliafico om nog een jaartje in de ArenA te blijven spelen.

Voorwaarde voor een transfer is overigens wel dat Barça Júnior Firpo weet te lozen. In augustus betaalden de Catalanen 18 miljoen euro aan Real Betis Sevilla voor deze vleugelverdediger, maar die voldoet duidelijk niet aan de verwachtingen. Tagliafico moet hem dus opvolgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.