Voetbal4u.com

Spanje ‘Groot nieuws voor Frenkie de Jong bij Barcelona’

FC Barcelona is voornemens om deze zomer een grote schoonmaak te gaan houden. Veel spelers zouden mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever maar Frenkie de Jong is daarentegen veilig.

De club loopt door deze crisis enorme bedragen mis. De spelers leverden al een deel van hun salaris in, maar de grootmacht is van plan om spelers te verkopen om meer ruimte te verschaffen. Daarbij worden ook spelers als ruilmiddelen ingezet om eigen investering zo beperkt mogelijk te houden.

Slechts drie spelers zijn veilig: doelman Marc-André ter Stegen, De Jong en natuurlijk sterspeler Lionel Messi. Geen van de andere spelers zou zeker zijn van hun toekomst in Camp Nou, zo stelt ESPN. Dat zou zelfs betekenen dat grote namen als Gerard Piqué, Sergio Busquets, Antoine Griezmann en Luis Suárez eventueel kunnen vertrekken.

Barcelona zal natuurlijk niet iedereen willen verkopen, maar een deel is bespreekbaar. Zelf hoopt de club Lautaro Martínez (Internazionale) en Neymar (Paris Saint-Germain) te verleiden tot een transfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.