Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax zet Noussair Mazraoui op de transferlijst voor tien miljoen euro’

Ajax leek deze zomer Sergino Dest te transfereren naar Bayern Munchen maar deze transfer gaat mogelijk niet door. En dit heeft weer de nodige gevolgen voor Noussair Mazraoui.

De Marokkaan beleefde in het voorbije voetbaljaar een geweldig seizoen en bereikte de halve finale van de Champions League met Ajax, die verloren ging tegen Tottenham Hotspur. Sindsdien valt het echter tegen wat hij laat zien: als hij minuten krijgt van oefenmeester Erik ten Hag, dan is hij vaak een dissonant in het elftal.

Volgens enkele Italiaanse media hebben de Amsterdammers genoeg gezien. Als Dest in de ArenA blijft, dan zou Mazraoui mogen vertrekken. Volgens de website MilanNews.it is de vleugelverdediger via een tussenpersoon aangeboden bij de clubleiding van AC Milan.

De transferwaarde van Mazraoui wordt geschat op 12 à 13 miljoen euro, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars zou ook al genoegen nemen met ‘slechts’ 10 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.