Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek staat voor overstap naar Juventus’

Als we het medium Rai Sport mogen geloven dan staat Donny van de Beek voor een zomerse transfer naar de Italiaanse grootmacht Juventus. De Oude Dame heeft voor komende zomer verschillende vacatures, waaronder versterking op het middenveld.

Een terugkeer van Paul Pogba geniet de terugkeer, maar door de coronacrisis is de vraagprijs van Manchester United plotseling een probleem. Daarnaast is ook Real Madrid nog altijd in de Fransman geïnteresseerd.

Van de Beek is eveneens een doelwit voor Real Madrid, maar mogelijk komt ook Juventus in zijn vizier. De Italiaanse topclub ziet opvallend genoeg juist een alternatief in de Ajacied als Pogba niet haalbaar is. Naar verluidt moet de Oranje-international vijftig tot zestig miljoen euro opbrengen voor Ajax.

Zaakwaarnemer Guido Albers vertelde vorige week aan Voetbal International “Wat er met Donny gaat gebeuren? Niemand weet het op dit moment. De interesse, dat is bekend, is er al langere tijd van meerdere clubs. We gaan de komende weken zien wat daar uit gaat komen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.