Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax dichtbij binnenhalen van Mexicaanse transferslag’

In de zoektocht naar een nieuwe spits is Marc Overmars uitgekomen in Mexico. De technisch directeur van Ajax heeft naar verluidt interesse in José Juan Macías (20) van Chivas Guadalajara. Dit weet Het Parool te melden.

Het medium schrijft: “Om een cliché-uitspraak van stal te halen: Macías heeft écht een ‘neusje voor de goal’. De jonge spits was in zijn eerste fulltime seizoen in de hoofdmacht van Chivas goed voor 13 goals in 29 duels en deed het bij het nationale Mexicaanse team zelfs nog beter, door 4 goals in zijn eerste 5 interlands te scoren.”

Macías heeft al interesse gewekt uit grote competities. “Toch lijkt de twintigjarige goalgetter bereid om zijn carrière stapsgewijs op te bouwen: zo was hij in 2018 bereid een jaar op huurbasis bij het kleinere Club León te spelen en gaf hij in interviews met de Mexicaanse pers al aan dat hij eerst elders in Europa wil presteren voordat hij het probeert bij de grootmachten van Spanje, Engeland of Italië.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.