Voetbal4u.com

‘Feyenoord-speler staat voor verrassend vertrek naar Duitsland’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord zou in onderhandeling zijn met het Duitse Werder Bremen over een transfer van de jongeling Marouan Azarkan. Dit weet het medium FR12 te melden. De gesprekken zouden al vergevorderd zijn.

Werder Bremen werd al eerder gelinkt aan Azarkan en zou nu dus willen doorpakken. Ook Chelsea zou zich hebben gemeld voor de Feyenoorder, maar de Bundesliga-club is vooralsnog concreter. Na de coronacrisis zouden de onderhandelingen weer voortgezet worden.

Het is niet bekend hoe Feyenoord er momenteel in staat. Wel is het zo dat de achttienjarige buitenspeler nog een contract tot medio 2021 heeft, waardoor een vertrek zeker een realistisch scenario kan worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *