Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax-speler wil beslissingsduel tussen Ajax en AZ

Als het aan Ajax-speler Lisandro Martinez ligt dan spelen Ajax en AZ in een beslissingswedstrijd om de titel in de Eredivisie. Dit zegt hij in een gesprek met het medium Tyc Sports.

De Amsterdammers stonden lange tijd mijlenver voor op de concurrentie, maar maakte een mindere periode door. Mede door de overwinning van AZ tegen en bij Ajax staan de Alkmaarders gelijk met het aantal punten, al heeft Ajax een beter doelsaldo.

“Ik ga niet aan mezelf denken, want ben niet egoïstisch”, reageert Martínez. “Wanneer een beslissing wordt genomen, moet deze in elke competitie in Europa hetzelfde zijn. We hebben net zoveel punten als AZ, dus ik wil best een titelwedstrijd spelen om te kijken wie kampioen wordt.”

De KNVB lijkt echter niet voor deze optie te kiezen. Het is naar verluidt de bedoeling dat de competitie ofwel wordt geschrapt en niemand kampioen wordt, ofwel als beëindigd wordt beschouwd. Bij de laatste optie is Ajax kampioen van Nederland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.