Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Edson Braafheid was er helemaal uit met Ajax’

In 2009 kon Edson Braafheid de overstap maken van FC Twente naar Ajax. Hij koos uiteindelijk voor Bayern Munchen. Het had bitter veel gescheeld of hij toch in Amsterdam gespeeld.

Martin Jol wilde me graag hebben. Deze keer waren de clubs akkoord, ik kreeg het contract door via de mail, maar er moesten nog een paar kleine details worden aangepast.”

Alles leek in kannen en kruiken, totdat hij een telefoontje kreeg van zijn zaakwaarnemer. “Hij zei: Edson, je gaat het niet geloven maar Bayern wil je hebben. Ik was verrast, dus ik reageerde: geen geintjes maken nu, Sigi. Maar het klopte.”

Van Gaal was net aangekomen bij Bayern München en wilde Braafheid graag aan zijn selectie toevoegen. “Niet veel later had ik ineens Louis van Gaal aan de lijn. Hij zei dat ik de onderhandelingen met Ajax moest stoppen zetten en dat heb ik gedaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.