Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Clubs denken aan betalen voor vergoeding voor seizoenkaarthouders’

De KNVB gaat morgen in gesprek met de clubs uit de Eredivisie over hoe het seizoen nu af te sluiten. Er zal niet alleen worden gepraat over de stand op de ranglijst, maar ook over de seizoenkaarthouders en de sponsoren zal er worden gesproken. Dit weet de Telegraaf te melden.

“Hoewel gepland voor mei, denken de profclubs vrijdag wellicht ook uit de doeken te doen welk gezamenlijk beleid ze voor ogen staat met betrekking tot de compensatie voor sponsoren voor het afgebroken seizoen en restitutie voor seizoenkaarthouders”, schrijft de krant.

Bovendien willen de Nederlandse clubs het over de financiële middelen hebben. “Partijen hopen duidelijkheid te brengen over de verdeling van de gelden uit het noodfonds en de werking van het liquiditeitsoverbruggingsfonds voor de profclubs.”

“Meest cruciaal punt is de sportieve afhandeling van het onvoltooide seizoen door de KNVB. De financiële gevolgen van de keuze is iets voor de clubs om mee te dealen”, aldus De Telegraaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.