Voetbal4u.com

‘Donny van de Beek staat voor transfer naar Juventus’

Het zou heel goed kunnen dat Donny van de Beek volgend seizoen voor de Italiaanse grootmacht Juventus speelt. Real Madrid pakte vorig jaar zomer niet door en heeft ook de voorbije maanden geen definitieve deal gesloten. Dat kan nog altijd, maar inmiddels lijkt Van de Beek door te schakelen.

Sterker nog: volgens Calciomercato heeft Mino Raiola geadviseerd om hem naar Juventus te halen. Opvallend detail: Van de Beek is cliënt van Guido Albers.

Raiola heeft vooral in Italië hele goede connecties, zo ook bij Juventus. Vorig jaar zomer bracht hij Matthijs de Ligt natuurlijk nog naar Turijn en ook Paul Pogba (nu Manchester United) heeft er een verleden. Nu zou hij dus Van de Beek hebben laten vallen bij de Italiaanse grootmacht.

De spelersmakelaar gaf eerder aan een cliënt naar Real te willen brengen. Misschien is dat wel dé reden waarom hij de Ajacied naar voren heeft geschoven. In dat geval zou hij Pogba juist naar de Spaanse hoofdstad kunnen loodsen.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *