Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Myron Boadu kan prachtige zomertransfer gaan maken’

Volgens het Italiaanse medium Tuttosport kan AZ-spits Myron Boadu zich gaan opmaken voor een mooie transfer deze zomer. AC Milan is namelijk serieus in hem geinteresseerd.

Milan hoopt binnenkort Ralf Rangnick aan te stellen als coach. De Duitser moet het volgend seizoen vrijwel zeker stellen zonder Zlatan Ibrahimovic en in Boadu zou men ‘de nieuwe Haaland’ hebben aangewezen. De spits van AZ circuleert al langer als opvolger en Rangnick zou intern al zijn permissie hebben gegeven.

Boadu ligt in Alkmaar nog vast tot medio 2023. Met 39 officiële optredens, twintig doelpunten en dertien assists heeft hij zich duidelijk in de kijker gespeeld. AC Milan zou dus willen toeslaan bij de cliënt van Mino Raiola, die ook RB Leipzig achter zich aan heeft zitten.

Boadu, vaak gelinkt aan Ajax, zou zo’n twintig miljoen euro kosten in de zomer. Ook Arek Milik (Napoli), Timo Werner (RB Leipzig) en Jonathan David (AA Gent) zijn kandidaten voor AC Milan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.