Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dumfries wil PSV inruilen voor club die Champions League speelt’

Denzel Dumfries mag zich o.a in de belangstelling heugen van AC Milan. Maar het is nog maar de vraag of hij hier heen verkast. Die club maakt namelijk weing kans op een Champions League-ticket en dit is wel wat hij graag wil.

Volgens 90min heeft de 24-jarige Dumfries namelijk ambitieuze plannen. Niet alleen zou de Oranje-international graag in een grote buitenlandse competitie willen spelen, maar bij voorkeur ook nog eens bij een club uit de Champions League. Als nummer zeven van de Serie A grijpt Milan daar zo goed als zeker naast.

Dumfries zou om die reden nog niet willen kiezen voor AC Milan. Dat wil niet zeggen dat de oud-speler van Sparta Rotterdam en sc Heerenveen de club uit Milaan afwijst, maar die club zit simpelweg in de wachtkamer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.